Om A-team Trafikkskole

A-Team Trafikkskole AS drives av Joachim B. Andreassen og Askild S. Hansen. Vi har god erfaring innenfor trafikkskolemiljøet i Norge og tilpasser vår undervisning til hver enkelt elev.

Vi har erfaring med å undervise elever med lærevansker og tilpasser og bistår med teoriundervisning i den praktiske opplæringen dersom dette skulle være et behov.

Vi er hyggelige og ikke minst engasjerte i det vi holder på med! Våre beste referanser er de som har vært elever hos oss tidligere. Dere kan finne noen av disse på hjemmesiden eller se flere av våre titalls referanser på Facebook. 

Vi er to trafikklærere som er meget opptatte av kvalitet og sikkerhet i opplæringen. Vi har som hovedmål å drive en av Oslos beste trafikkskoler. Det skal være faglig god opplæring og samtidig morsomt her hos oss i A-Team Trafikkskole. Vi er faglig interesserte og frisker opp vår kunnskap jevnlig ved å delta på diverse kurs og møter rundt om i landet.

VISJONEN

Vi får av og til elever som har vært på andre skoler som har hatt dårlige opplevelser med å b.l.a bli dratt ut på motorveien i sin første kjøretime. Dette er selvfølgelig ikke holdbart og vi vil alltid forhøre oss med deg som elev om din kjøreerfaring før vi begynner på din første kjøretime. Har du ikke kjørt noe tidligere så starter vi på en stille og rolig P-Plass slik at du får satt deg inn i bilen.

“Vårt mål er å komme et steg nærmere nullvisjonen.”
(visjonen om null drepte i trafikken pr år)

Vi ønsker å gi deg som elev en trygg og effektiv opplæring som gjør at du består din førerprøve på første forsøk og samtidig er en trygg sjåfør videre.

 Som eneste skole i Norge er vi stolte av å kunne tilby deg som elev beståttgaranti! 
Dette gjør vi fordi vi føler oss trygge på å gi deg så god opplæring at stryk på en førerprøve ikke er et alternativ.

NOEN AV VÅRE FORNØYDE ELEVER

"Vi er kjempefornøyd med oppfølgning og informasjon. Anbefales på det varmeste."

- Irene Wright

"Hyggelige og tålmodige lærere, bra beliggenhet og gode biler! De følger opp og man merker at de vil at du skal lykkes. Kan anbefale de på det sterkeste!"

- Anette Svadberg

"God kjøreopplæring. Rolig lærer (Joachim) som kommer med konstruktive tilbakemeldinger og svarer meget godt på alle spørsmål du har. Vil definitivt anbefale denne skolen til alle andre."

- Hauk Holten

"Usedvanlig proffe kjørelærere. Fikk gleden av å kjøre med både Askild og Joachim og stod på første oppkjøring. Anbefales!"

- Mats

VÅRE ANSATTE

Joachim B. Fenn

Joachim B. Fenn

Kjørelærer & Medeier

Direktenummer: 48 48 48 61

Askild Sjøeng

Askild Sjøeng

Kjørelærer & Medeier

Direktenummer: 466 88 700

Er dette deg?

Er dette deg?

Kjørelærer

Send gjerne en søknad til: 
kontakt@a-teamtrafikkskole.no

Klar til å begynne?

Begynn reisen mot førerkortet nå!

KONTAKTINFORMASJON

91 200 500

KONTAKT@A-TEAMTRAFIKKSKOLE.NO